Bøker & Børst

Bøker & Børst

Bøker & Børst er både en kaffebar, pub, bokcafé og kulturscene plassert midt i den "fargerike" Øvre Holmegate i Stavanger sentrum. Vi har uteservering både på forsiden og i egen bakgård og en hyggelig café i midten. Vi har enkel matservering, men tillater også medbragt (mat altså).

 

Med jevne mellomrom tilbyr vi ulike kulturarrangementer enten i egen regi eller i samarbeide med andre kulturaktører. Av faste arrangementer bør nevnes Operapub og DJ WIlliam som begge er på besøk én gang i måneden. I tillegg arrangerer vi konserter i ulike genre som pop, vise, sanger-låtskrivere, jazz, bluegrass  og annet med både lokale, nasjonale og internasjonale artister med jevne mellomrom.

 

Vi har også litteraturkvelder, foredrag, ulike dj´s og annen moro  i caféen. Følg med på vår facebook side for oppdatert program.

 

Vi har alltid fri entre på våre arrangementer

 

Vår bakgård er også til leie for private arrangementer, ta gjerne kontakt for mer informasjon

 

Bøker og Børst (Books and Booze) is a pub, coffebar and bookcafé, as well as a venue for concerts, book readings and more. Please check out our facebook page for up to date event calendar. Open every day 10 AM - 2 AM

Upcoming Events

No upcoming events

Recent Blog Entries

by ★ Owner | 0 comments
by ★ Owner | 0 comments
by ★ Owner | 1 comment